ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

28.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8
Про продаж на аукціоні будівлі тубдиспансеру площею 99,30 кв. м (складові об’єкта: сарай, вбиральня, огорожа) та земельної ділянки площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги,20 в місті Здолбунів та затвердження стартової ціни та умов продажу

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА Проект
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                                     восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 від 02 листопада 2021 року                                                                        № _____
 
Про продаж на аукціоні будівлі тубдиспансеру
площею 99,30 кв. м (складові об’єкта: сарай,
вбиральня, огорожа) та земельної ділянки
площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги,20
в місті Здолбунів та затвердження стартової
ціни та умов продажу
 
Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»,  відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432, на виконання рішення Здолбунівської міської ради від 19.05.2021 № 271 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади, що підлягають приватизації», враховуючи протокол аукціонної комісії з приватизації будівлі тубдиспансеру (складові об’єкта: сарай, вбиральня, огорожа) та земельної ділянки площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги, 20 в місті Здолбунів від ****2021 № 1, Здолбунівська міська  рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Продати на аукціоні з умовами  будівлю тубдиспансеру площею         99,30 кв.м (складові об’єкта сарай, вбиральня, огорожа) та земельну ділянку площею 0,0882 га, по вулиці Княгині Ольги,20 в місті Здолбунів.
2. Затвердити стартову ціну для продажу будівлі тубдиспансеру площею 99,30 кв.м  (складові об’єкта сарай, вбиральня, огорожа) в сумі 511359 грн 00 коп (П’ятсот одинадцять тисяч триста п’ятдесят дев’ять гривень 00 коп без ПДВ) та земельну ділянку площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги,20 в місті Здолбунів в сумі 133500 грн 00 коп (Сто тридцять три тисячі п’ятсот гривень 00 коп без ПДВ). Загальна сума становить 644859 грн 00 коп (Шістсот сорок чотири тисячі вісімсот п’ятдесят дев’ять гривень 00 коп без ПДВ).
3. Затвердити умови продажу об’єкта приватизації: збереження профілю діяльності, витрати пов’язані з проведенням продажу об’єкта, зокрема оцінки об’єкта та нотаріальним оформленням договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна покласти на покупця.
4. Начальнику відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань міської ради Біндюк Н.О. протягом п’яти робочих днів з дати ухвалення цього рішення опублікувати інформаційне повідомлення на офіційному вебсайті міської ради та в електронній торговій системі «Прозоро. Продажі», (текст додається).
5. Уповноважити міського голову приймати рішення про затвердження протоколу про результати електронного аукціону, про приватизацію об’єкта шляхом викупу у випадках, передбачених частиною 8 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та укладати договір купівлі-продажу об’єкта приватизації, за результатами проведення електронного аукціону.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.), організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
 
 
 
 
Міський головаВладислав СУХЛЯК

               Додаток
до рішення Здолбунівської міської ради
                                                                від 02 листопада 2021 року №_____
 
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні будівлі тубдиспансеру площею 99,30 кв.м (складові об’єкта сарай, вбиральня, огорожа) та земельної ділянки площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги,20 в місті Здолбунів
1.Інформація про об’єкт приватизації
Назва об’єкта: будівля тубдиспансеру площею 99,30 кв.м (складові об’єкта сарай, вбиральня, огорожа) та земельна ділянка площею 0,0882 га.
Місцезнаходження об’єкта: 35705 Рівненська область, Рівненський район, м.Здолбунів, вул. Княгині Ольги, 20.
Балансоутримувач: комунальне підприємство «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради Рівненської області, код за ЄДРПОУ 37992989.
Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: 35705 Рівненська область, Рівненський район, м. Здолбунів, вул. Коротка, 9, 03652 2-66-48.
Відомості про об’єкт приватизації:
Будівля тубдиспансера загальною площею 99,3 кв. м зі складовими частинами об’єкта (сарай, вбиральня, огорожа). Тип будівлі – окремо розташована одноповерхова цегляна будівля комерційного призначення
Технічна характеристика будівлі тубдиспансера: стіни і перегородки – цегляні, фундамент – камінь, перекриття і покриття – дерево. Покрівля – шифер. Підлога – дерево, керамічна плитка, лінолеум. Двері вхідні - дерев'яні, внутрішні - дерев'яні, вікна - дерев'яні частково загратовані.
Зовнішні опоряджувальні роботи об'єкта приватизації - лицювання плиткою, цегла під розшивку; внутрішні опоряджувальні роботи об'єкта приватизації - штукатурка, побілка, фарбування олійними фарбами, керамічна плитка.
Технічна характеристика сараю: стіни і перегородки – шлакобетонні блоки, фундамент – цегла, покрівля – шифер, підлоги – цементна стяжка, вікна – дерев’яні.
Технічна характеристика вбиральні: стіни і перегородки – цегла, покрівля – шифер, підлога – дерев’яна, віконні прорізи – дерев’яні.
Огорожа - металева сітка в рамках з кутника, фундамент – бетонний стаканного типу.
У будівлі тубдиспансера наявна достатня для здійснення діяльності інженерна інфраструктура, а саме: електро-, водо-, теплопостачання, каналізація, вентиляція. Сарай, вбиральня – інженерні мережі відсутні.
Земельна ділянка для будівництва та обслуговування будівель охорони здоров’я та соціальної допомоги площею 0,0882 га, кадастровий номер 5622610100:00:008:0152 .
2. Інформація про аукціон.
Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон з умовами.
Аукціон в електронній формі буде проведено 02 грудня 2021 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.
Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (зі змінами). До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».
Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.
Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.
Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.
Покупець протягом 30-ти календарних днів з моменту укладення договору купівлі-продажу зобов’язаний сплатити ціну продажу об’єкта приватизації шляхом безготівкового перерахування на рахунок Продавця. У разі порушення строків оплати Покупець перераховує на рахунок Продавця неустойку в розмірі 5 відсотків ціни продажу об’єкта. У разі несплати коштів згідно з договором купівлі-продажу разом з неустойкою протягом наступних 30 днів після строку оплати, договір підлягає розірванню .
 У триденний термін з моменту повного розрахунку Покупець повинен прийняти придбаний об’єкт від балансоутримувача по акту прийому-передачі встановленої форми. У місячний термін з моменту повної оплати за об’єкт приватизації здійснити державну реєстрацію права власності.
У випадку відмови Покупця від даного об’єкту після укладення договору купівлі-продажу, договір вважається розірваним. При цьому Покупець сплачує Продавцеві штраф в розмірі 20 % від ціни придбаного об’єкту.
3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.
Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні з умовами 644 859 грн. (Шістсот сорок чотири тисячі вісімсот п’ятдесят дев’ять ) гривень 00 коп.
Розмір гарантійного внеску –   64 485 грн.90 коп.
Розмір реєстраційного внеску – 1 200 грн. 00 коп.
1. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 322429,5 грн.
Розмір гарантійного внеску – 32242,95 грн.
2. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового  зниження стартової ціни та подальшого подачею цінових пропозицій – 322429,5 грн.
Умови продажу:
- зі збереженням профілю діяльності;
- покупець відшкодовує вартість робіт з проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації у сумі 9 500 грн. 00 коп. та  несе витрати пов’язані з проведенням продажу об’єкта, зокрема оцінки об’єкта та нотаріальним оформленням договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна;
- період між аукціоном з умовами, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 30 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта).
4. Додаткова інформація
Найменування організатора аукціону: Здолбунівська міська рада.
Адреса:35705 Рівненська область, Рівненський район м. Здолбунів, вул.Грушевського,14,  zdgromada.gov.ua.
Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону. Час роботи міської ради  з 8.00 до 17.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00. Адреса електронної пошти: miskrada_zd@ukr.net.
Контактна особа:  Біндюк Наталія Олексіївна – начальник відділу приватизації комунальної власності та житлових питань міської ради 0976342611.
Перерахування оператором електронного майданчику суми сплачених учасниками реєстраційних внесків здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):
Отримувач:  ГУК у Рівн.обл/Здолб.міс.тг/24060300
Код за ЄДРПОУ: 38012494
Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)
IBAN: UA458999980314040544000017517
Перерахування оператором електронного майданчика сплачений гарантійний  внесок переможця аукціону та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об‘єкт здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):
Отримувач: ГУК у Рівн.обл/Здолб.міс.тг/31030000
Код за ЄДРПОУ: 38012494
Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)
 IBAN: UA778999980314171905000017517
5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.
Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі  ID: UA-AR-P-2021-06-03-000009-2.
Період між аукціонами: 30 календарних днів
Мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації.
Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ»  (адміністратор).