ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

07.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 14
Про розроблення детального плану території для обслуговування кар’єру за межами населених пунктів Здолбунівської міської ради Рівненської області

Проєкт

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                                     восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 від     грудня  2021 року                                                                        №
 
Про розроблення детального плану території
для обслуговування кар’єру за межами
населених пунктів Здолбунівської міської
ради Рівненської області
 
        Керуючись  статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 10, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та розглянувши заяву директора ТзОВ «Здолбунівська глина» про надання дозволу на розроблення детального плану території для організації та обслуговування кар’єру з видобування суглинку за межами населених пунктів Здолбунівської міської ради Рівненської області з метою виявлення та уточнення територіальних ресурсів для розташування будівель та споруд, визначення планувальної організації та параметрів забудови, зміни цільового призначення земельної ділянки в межах детального плану території, Здолбунівська міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1. Розробити детальний план  території на земельну  ділянку, загальною площею 4,5253 га (кадастровий номер 5622680600:08:001:0483) з цільовим призначення для ведення особистого селянського господарства, з метою організації та обслуговування кар’єру з видобування суглинку, розташованою за межами населених пунктів Здолбунівської міської ради Рівненської області .
2. Фінансування робіт з розроблення детального плану території здійснити за рахунок коштів ТзОВ «Здолбунівська глина» - власника земельної ділянки (акт приймання – передачі нерухомого майна від 11.01.2021 б/н) .
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
 
В.о. міського голови                                                                Юрій СОСЮК