ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

07.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20
Про передачу земельної ділянки в оренду терміном на 5 ( п’ять ) років громадянину Зелінському Ярославу Ростиславовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (для обслуговування газобалонного складу) по вулиці 8 Березня, 60 у місті Здолбунів

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

від 08 грудня 2021 року № 20

Про передачу земельної ділянки в оренду

терміном на 5 ( п’ять ) років громадянину

Зелінському Ярославу Ростиславовичу

для розміщення та експлуатації основних,

підсобних і допоміжних будівель та споруд

технічної інфраструктури (для обслуговування

газобалонного складу) по вулиці 8 Березня, 60

у місті Здолбунів

Керуючись статтями 12, 93, 120,125, 126 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, розглянувши заяву громадянина Зелінського Ярослава Ростиславовича про передачу земельної ділянки в оренду терміном на 5 (п’ять) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (для обслуговування газобалонного складу) по вулиці 8 Березня, 60 в місті Здолбунів , Здолбунівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати громадянину Зелінському Ярославу Ростиславовичу, який проживає в селі Загороща по вулиці Набережна, 8 Рівненського району Рівненської області земельну ділянку кадастровий номер 5622610100:00:015:0001 площею 0,7420 гектара в оренду терміном на 5 (п’ять ) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (для обслуговування газобалонного складу) по вулиці 8 Березня, 60 за рахунок земель запасу міста Здолбунів.

2.Громадянину Зелінському Ярославу Ростиславовичу встановити орендну плату за використання земельної ділянки в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земель міста . 3. Громадянину Зелінському Ярославу Ростиславовичу земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням .

4.Громадянину Зелінському Ярославу Ростиславовичу посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

6. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.06.2022.

Міський голова Владислав СУХЛЯК