ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

07.12.2021

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27
Про продовження дії договору оренди земельної ділянки, наданої для здійснення підприємницької діяльності та іншої діяльності

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

від 08 грудня 2021 року № 27

Про продовження дії договору оренди

земельної ділянки, наданої для здійснення

підприємницької діяльності та іншої діяльності

Керуючись статтями 12, 93 Земельного кодексу України, статтею 33 Закону України „Про оренду землі ”, статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні, розглянувши клопотання суб’єкта господарської діяльності Забродського Валерія Олександровича щодо продовження договору оренди земельної ділянки по вулиці Лесі Українки в місті Здолбунів, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Продовжити суб’єкту підприємницької діяльності Забродському Валерію Олександровичу, який проживає в місті Рівне по вулиці княгині Ольги,7 квартира 26 дію договору оренди на земельну ділянку (кадастровий номер 5622610100:00:006:0236) площею 0.0015 га по вулиці Лесі Українки в місті Здолбунів надану для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для добудови вхідного тамбуру до промислового магазину) договір оренди від 29 листопада 2006 року терміном до 01 грудня 2026 року.

2. Суб’єкту підприємницької діяльності Забродському Валерію Олександровичу укласти додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .

Міський голова Владислав СУХЛЯК