ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

6

Дата реєстрації:

28.10.2021

Проголосовано:

02.11.2021 10:51:48

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 6


ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                    восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 02 листопада 2021 року                                                                          №

 

Про затвердження  Положення  про

Почесну   грамоту   Здолбунівської

міської         ради        та       Подяку

Здолбунівської      міської        ради

 

 

Керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою заохочення за досягнення у забезпеченні соціального і економічного розвитку міста, здійснення ефективної діяльності органу місцевого самоврядування, а також за сумлінну працю, вагомі трудові досягнення у виробничій, соціально-культурній, науковій, військовій, правоохоронній, творчій, спортивній, громадській та інших сферах діяльності, активну участь у вихованні підростаючого покоління, за особисті заслуги, виявлені при захисті життя, здоров’я, прав і свобод громадян, інтересів держави, суспільства, регіону та з нагоди державних, професійних свят, пам’ятних, ювілейних дат та заслуги перед Здолбунівською міською радою, Здолбунівська міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

        1. Затвердити Положення   про  Почесну грамоту Здолбунівської міської ради та Подяку Здолбунівської міської ради, що додається.

 

       2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров´я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної  політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики та врегулювання конфлікту інтересів (голова Висоцький Ю.О.)

 

 

Міський голова                                                                           Владислав СУХЛЯК

 

 

 

 

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до рішення міської ради

«Про затвердження Положення про Почесну грамоту Здолбунівської

міської ради та Подяку Здолбунівської міської ради»

 

Проєкт рішення підготував:

 







головний спеціаліст відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради                                                                                                              

                                  

                               Наталія Орлова

 

                                                                           

ПОГОДЖЕНО:

 























заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

 
                               

                  

                               Юрій СОСЮК

 
                                  
начальник відділу організаційної роботи  та документообігу апарату міської ради    

    

            
 

 

                               Володимир ДАЦЮК
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради  

 

                               Світлана ГЕРАСИМЮК

 
   

 








головний спеціаліст відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради                                                                                                              

                                  

                                Ірина ОЛІЙНИК

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

РішенняЗдолбунівської

міської ради

від 02 листопада 2021 року № ____

 

П О Л О Ж Е Н Н Я

про Почесну грамоту Здолбунівськоїміської ради

та ПодякуЗдолбунівськоїміської ради

 

І. Загальніположення

1. Почесна грамота Здолбунівської міської ради (далі – Почесна грамота) та ПодякаЗдолбунівськоїміської ради (далі – Подяка) є заохоченням за досягнення  у забезпеченнісоціального і економічногорозвиткуміста, здійснення ефективної діяльності органу місцевого самоврядування, а також за сумлінну працю, вагомі трудові досягнення у виробничій, соціально-культурній, науковій, військовій, правоохоронній, творчій, спортивній, громадській та інших сферах діяльності, активну участь у вихованні підростаючого покоління, за особисті заслуги, виявлені при захист і життя, здоров'я, прав і свобод громадян, інтересів держави, суспільства, регіону та з нагоди державних, професійних свят, пам’ятних, ювілейних дат.

 

2. Почесною грамотою та Подякою нагороджуються трудові  колективи підприємств, установ і організацій всіх форм  власності; депутати обласної, міської ради; члени виконавчого комітету міської ради; члени громадських організацій, професійних та творчих спілок; посадові особи та працівники органів місцевого самоврядування та державних органів, підприємств, установ, організацій; військові, окремі громадяни - мешканці об’єднаної територіальної громади та громадяни України,  (у виняткових випадках – громадяни інших країн), які зробили значний особистий внесок у сфери діяльності, зазначені у пункті 1 Розділу І цього Положення.

3. Клопотання про нагородження Почесною  грамотою  та Подякою можуть порушуватись секретарем міської ради, заступниками міськогоголови, постійними депутатськими комісіями міської ради, керівниками виконавчих органів Здолбунівської міської ради, керівниками органівдержавної влади, а також підприємствами, установами і організаціями незалежно від форм власності, командуванням військових частин, громадськими організаціями тощо.

4. За трудові досягнення до нагородження Почесною грамотою представляються особи, які мають трудовий стаж на данному підприємстві, в установі або організації не менше 3років; Подякою – не менше1 року.

 

5. Облік і реєстрація документів про нагородження Почесною грамотою, Подякою здійснюється відділом організаційної роботи та документообігу апарату Здолбунівської міської ради.

 

ІІ.  Порядок представлення до нагородження

Почесною грамотою та Подякою

1. Висунення кандидатур для нагородженняздійснюється гласно у трудовихколективахпідприємств, установ, організацій, де працюєабопрацювала особа. Непрацюючихосіб до нагородженняможутьпредставлятитакожгромадськіорганізації, товариства, об’єднаннягромадян, творчіспілкитощо, членами яких вони є або орган місцевогосамоврядування.

 

2. Одночасновід одного підприємства, установи, організації до нагородженняможуть бути представлені не більше 5 осіб.

 

3. Клопотаннянадсилаються  на  адресу  міськоїради не пізніше, ніж за 15 робочихднів до дативрученняПочесноїграмоти та не пізніше 10 робочихднів до дативрученняПодяки.

 

4. У клопотанні про нагородженнямаєбути  вказана така інформація:

прізвище, ім’я та по батькові особи іззазначенням посади;

повнаназвапідприємства, установи, організаціїчиколективу, якийподається на нагородження;

подія, до якоїпропонуєтьсявідзначення, дата вручення нагороди;

вид нагороди;

конкретні заслуги, що стали підставою для порушенняклопотання про нагородження.

Не вважаютьсяобґрунтованимипропозиції про відзначенняосіб, колективів, які не маютьконкретних і вагомих заслуг та приурочені до малозначущих дат і подій.

Головним і визначальнимкритерієммають бути наявністьдостатніхпоказників, високихздобутків у професійній, суспільно-політичній та громадськійдіяльності. Ювілей сам по собі не є підставою для нагородження.

 

5.До клопотання про нагородженняПочесною грамотоюдодаютьсятакідокументи:

на нагороджувану особу – характеристика, у якійзазначаєтьсяпрізвище, ім'я, по батькові у називномувідмінку, дата, місяць і рікнародження, посада і місцероботи,загальний стаж роботи, стаж роботина даномупідприємстві, в установіабоорганізації,стисловикладаютьсядосягнення у виробничій, науковійчиінших сферах діяльності, наявнівідзнаки та нагороди, за підписомкерівникавідповідного органу та скріпленіпечаткою (за наявності);також додається копія 1,2 сторінок паспорта громадянина України або копія паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм; згода особи, що нагороджується, на обробку персональних даних;

на трудовий колектив – характеристика, яка містить відомості про повну назву підприємства, установи чи організації, кількість працюючих, стислий перелік трудових, наукових чи інших досягнень колективу, що пропонується до нагородження, із зазначенням ювілейної дати, до якої приурочується нагорода, за підписом керівника відповідного органу та скріплені печаткою (за наявності).

6. Особи, нагородженіПочесною грамотою, можутьпредставлятися до неїзнову не раніше, як через  3 роки післяпопередньогонагородження за якісноновідосягнення, Подякою – не раніше, як через 1 рік.

7. Клопотання на посадовихосібмісцевогосамоврядування, працівниківкомунальнихпідприємств та установміської ради повинніпопередньорозглядатись та погоджуватись секретарем міської ради, профільними заступниками міськогоголови, керуючим справами виконавчогокомітетуміської ради за підпорядкованістю. 

8.Клопотання, подані з порушеннямтермінівподання, визначениху

пункті3 РозділуIIданогоПоложення, не підлягаютьреєстраціївідділоморганізаційноїроботи та документообігуапаратуЗдолбунівськоїміської ради.

9.Клопотання, подані з порушеннямвстановленихцимПоложеннямвимог, не розглядаються.

10. Рішення про відзначення Почесною грамотою чи Подякою приймається головою міської ради.

11. НагородженняПочесною грамотою здійснюєтьсявідповідно до розпорядженняміськогоголови. Проект розпорядження про нагородженняготуєтьсявідділомюридичноїроботи та питаньперсоналу апаратуЗдолбунівськоїміської ради. Копіярозпорядження про нагородженняПочесною грамотою надаєтьсязамісцемроботиособиаботрудового колективу.

До трудової книжки та особовоїсправинагородженого вноситься відповіднийзаписіззазначеннямдатита номера розпорядження про нагородження.

Подякавідпрацьовується на підставівідповідногоклопотання та резолюціїміськогоголови.

12. Почесна грамота та Подяка підписуються міським головою, підпис посвідчується гербовою печаткою міської ради.

13. Нагородженим Почесною грамотою, Подякою особам одноразова винагорода може встановлюватись і виплачуватись за рахунок коштів підприємств, установи, закладу та організації, де вони працюють, згідно з рішенням керівника.

III. Порядок вручення Почесної грамоти та Подяки

1.ВрученняПочесноїграмоти  та Подяки проводиться  в  урочистій обстановці, як правило, на урочистихзборах з нагодиз агальнодержавних, галузевихпрофесійних свят, іншихвизначнихподій та ювілеїв у трудовихколективахміським головою або за йогодорученням  заступниками  міськогоголовичиіншоюуповноваженою особою. За рішеннямголовиміської ради врученняПочесноїграмоти, Подякиможепроводитися в іншому порядку.

2. Втрачені чи зіпсовані ПочесніграмотичиПодяки повторно не видаються.

3. Відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» інформація про нагородження Почесною грамотою підлягає оприлюдненню шляхом розміщення розпорядження міського голови на офіційному веб-сайті.