ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

7

Дата реєстрації:

28.10.2021

Проголосовано:

02.11.2021 10:53:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 7




ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА Проект

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                     восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 від 02 листопада 2021 року                                                                        № _____

 

Про продаж на аукціоні нежитлового вбудованого

приміщення площею 114,8 квадратних метрів

по вулиці Заводська, 9 в місті Здолбунів та

затвердження стартової ціни та умов продажу

 

Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»,  відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432, на виконання рішення Здолбунівської міської ради від 22.09.2021 № 666 «Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади, що підлягають приватизації, затвердженого рішенням Здолбунівської  міської ради від 19.05.2021 № 271», враховуючи протокол аукціонної комісії з приватизації нежитлового вбудованого приміщення площею 114,8 квадратних метрів по вулиці Заводська, 9 в місті Здолбунів від 05.10.2021 № 1, Здолбунівська міська  рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Продати на аукціоні нежитлове вбудоване приміщення площею 114,8 квадратних метрів по вулиці Заводська, 9 в місті Здолбунів.

  2. Затвердити стартову ціну для продажу нежитлового вбудованого приміщення площею 114,8 квадратних метрів по вулиці Заводська, 9 в місті Здолбунів в сумі 329009 грн 00 коп (Триста двадцять дев’ять тисяч дев’ять гривень 00 коп без ПДВ).

  3. Затвердити умови продажу об’єкта приватизації: витрати пов’язані з проведенням продажу об’єкта, зокрема  нотаріальним оформленням договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна покласти на покупця.

  4. Начальнику відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань міської ради Біндюк Н.О.  протягом п’яти робочих днів з дати ухвалення цього рішення опублікувати інформаційне повідомлення на офіційному вебсайті міської ради та в електронній торговій системі «Прозоро. Продажі», (текст додається).

  5. Уповноважити міського голову приймати рішення про затвердження протоколу про результати електронного аукціону, про приватизацію об’єкта шляхом викупу у випадках, передбачених частиною 8 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та укладати договір купівлі-продажу об’єкта приватизації, за результатами проведення електронного аукціону.

  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.), організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.


 

 

 

 

 

Міський головаВладислав СУХЛЯК

              Додаток

до рішення Здолбунівської міської ради

                                                      від 02 листопада 2021 року №7

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні нежитлового вбудованого приміщення площею 114,8 квадратнихметрів  по вулиці Заводська,9 в місті Здолбунів

1.Інформація про об’єкт приватизації

Назва об’єкта:нежитлове вбудоване приміщення площею 114,8 квадратнихметрів.

Місцезнаходження об’єкта: 35705 Рівненська область, Рівненський район, м.Здолбунів, вул. Заводська,9.

Балансоутримувач: комунальне підприємство «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради Рівненської області, код за ЄДРПОУ 37992989.

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: 35705 Рівненська область, Рівненський район, м.Здолбунів, вул. Коротка,9 , 03652 2-66-48

Відомості про об’єкт приватизації:

Вбудоване нежитлове приміщення площею 114 кв.мв цокольному поверсі п’ятиповерхового житлового будинку прямокутного в плані. Складається з 6 кімнат. Фундамент – стрічковий залізобетонний, стіни – цегляні, ззовні та всередині поштукатурені. Перекриття – залізобетонні плити.Підлога – бетонна.  Двері вхідні - дерев'яні, внутрішні - дерев'яні, вікна - дерев'яні.

Елементи будівлі в цілому придатні для експлуатації, але потребують ремонту.

Будівля, в якій знаходяться нежитлове приміщення, розташована на земельній ділянці за адресою: м.Здолбунів вул.Заводська 9, яка передана в постійне користування мешканцям житлового будинку.

Наявний окремий вхід до приміщення можливість під’їзду та паркування автотранспорту.

Частина об’єкта площею 46,4 орендується релігійною організацією. Договір оренди від 02.01.2020 року укладений  строком на 5 років. Орендна плата в місць 328 грн67 коп.

2. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон без умов.

Аукціон в електронній формі буде проведено 30 листопада 2021 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року №432 (зі змінами). До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні, закритих цінових пропозицій.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Покупець протягом 30-ти календарних днів з моменту укладення договору купівлі-продажу зобов’язаний сплатити ціну продажу об’єкта приватизації шляхом безготівкового перерахування на рахунок Продавця. У разі порушення строків оплати Покупець перераховує на рахунок Продавця неустойку в розмірі 5 відсотків ціни продажу об’єкта. У разі несплати коштів згідно з договором купівлі-продажу разом з неустойкою протягом наступних 30 днів після строку оплати, договір підлягає розірванню .

 У триденний термін з моменту повного розрахунку Покупець повинен прийняти придбаний об’єкт від балансоутримувача по акту прийому-передачі встановленої форми. У місячний термін з моменту повної оплати за об’єкт приватизації здійснити державну реєстрацію права власності.

У випадку відмови Покупця від даного об’єкту після укладення договору купівлі-продажу, договір вважається розірваним. При цьому Покупець сплачує Продавцеві штраф в розмірі 20 % від ціни придбаного об’єкту.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта

Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні з умовами – 329009грн 00 коп (Триста двадцять дев’ять тисяч дев’ять ) гривень 00 копійок.

Розмір гарантійного внеску – 32900 грн90 коп (Тридцять дві тисячі дев’ятсот) гривень 90 коп.

Розмір реєстраційного внеску – 1 200 грн.00 коп.

1. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 164504,50 грн.

Розмір гарантійного внеску – 16450,45 грн.

2. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового  зниження стартової ціни та подальшого подачею цінових пропозицій – 164504,50 грн.

Умови продажу:

- переможець аукціону несе витрати пов’язані з проведенням продажу об’єкта, зокрема нотаріальним оформленням договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна.

- період між аукціоном з умовами, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 30 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта).

4. Додаткова інформація

Найменування організатора аукціону:Здолбунівська міська рада

Адреса:35705 Рівненська область, Рівненський район м. Здолбунів, вул.Грушевського,14,  zdgromada.gov.ua

Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону. Час роботи міської ради  з 8.00 до 17.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00. Адреса електронної пошти:miskrada_zd@ukr.net.

Контактна особа: 

Біндюк Наталія Олексіївна – начальник відділу приватизації комунальної власності та житлових питань міської ради 0976342611.

Перерахування оператором електронного майданчику суми сплачених учасниками реєстраційних внесків здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):

Отримувач:  ГУК у Рівн.обл/Здолб.міс.тг/24060300

Код за ЄДРПОУ: 38012494

Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)

IBAN: UA458999980314040544000017517

Перерахування оператором електронного майданчика сплачений гарантійний  внесок переможця аукціону та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об‘єкт здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):

Отримувач: ГУК у Рівн.обл/Здолб.міс.тг/31030000

Код за ЄДРПОУ: 38012494

Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)

 IBAN: UA778999980314171905000017517

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі ID:  UA-AR-P-2020-03-19-000003-2.

Період між аукціонами: 30 календарних днів.

Крок аукціону для: аукціону з умовами – мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації.

 Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор).