ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

08.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 71
Про надання дозволу громадянину  Галагузу  Володимиру Панасовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва індивідуального гаража під №6 по вулиці Шкільна, 40-а в місті Здолбунів



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                                      восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
                                                                                                                   Проект
від 08 грудня 2021 року                                                                                  № 71
 
Про надання дозволу громадянину  Галагузу
 Володимиру Панасовичу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
у власність  для будівництва індивідуального гаража
під №6 по вулиці Шкільна, 40-а в місті Здолбунів
 
Керуючись статтями 12, 38, 40, 116, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву  громадянина  Галагуза  Володимира Панасовича про надання дозволу  на розроблення проекту із землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража під №6 по вулиці Шкільна, 40-а в місті Здолбунів, врахувавши пропозицію комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища,  Здолбунівська міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1. Дати  дозвіл громадянину Галагузу  Володимиру Панасовичу,  який зареєстрований в місті Здолбунів  по вулиці Шевченка, 202-а квартира 7 на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,003  гектара  для будівництва індивідуального гаража під №6 по вулиці Шкільна, 40-а в  місті Здолбунів за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.
2. Громадянину Галагузу  Володимиру Панасовичу розробити проект із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у власність в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт та  представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.
         3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
 
Міський голова                                                                               Владислав СУХЛЯК