ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37
Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Новосілки, Богдашів, Ільпінь, Кошатів, Орестів, П’ятигори, Глинськ,Загора, Підцурків

Без названия
ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
від 22 грудня  2021  року                                                                          №  37
 
Про надання дозволу на розроблення
технічної документації з нормативної
грошової оцінки земель населених пунктів
Новосілки, Богдашів, Ільпінь, Кошатів, Орестів,
П’ятигори, Глинськ,Загора, Підцурків
 
Керуючись статями 6, 13, 15, 18, 20 Закону України «Про оцінку земель», статтею 201 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” з метою забезпечення економічного регулювання земельних відносин та  приведення у відповідність до чинного законодавства України нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Новосілки, Богдашів, Ільпінь, Кошатів, Орестів, П’ятигори, Глинськ,Загора, Підцурків, міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1.Надати дозвіл виконавчому комітету Здолбунівської міської ради на виконання робіт щодо розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки населених пунктів Новосілки, Богдашів, Ільпінь, Кошатів, Орестів, П’ятигори, Глинськ,Загора, Підцурків.
          2. Виконавчому комітету Здолбунівської міської ради замовити у суб’єкта оціночної діяльності у сфері оцінки земель виконання робіт щодо розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Копитків, Новомильськ, Степанівка, Марянівка.
3.Виготовлену і погоджену у встановленому законодавством порядку технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель після проведення державної експертизи подати міській раді на розгляд та прийняття рішення.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
 
Міський голова                                                                          Владислав СУХЛЯК