ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

92

Дата реєстрації:

07.12.2021

Проголосовано:

08.12.2021 11:59:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 92



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



Проект



від 08 грудня 2021 року №92



Про включення земельної ділянки, яка розташована



в районі перехрестя вулиць Назалежності та Фабрична



до переліку земельних ділянок несільськогосподарського



призначення, що підлягають продажу у власність



на земельних торгах у формі аукціону



Керуючись статями 12,116,127,128 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, зі змінами і доповненнями, розглянувши заяву громадянина Мічути Олега Юрійовича про включення земельної ділянки яка розташована в районі перехрестя вулиць Назалежності та Фабрична до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону, міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Включити до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку загальною площею 150 квадратних метрів (0.0150 гектара) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована

    в районі перехрестя вулиць Назалежності та Фабрична в місті Здолбунів.

  2. Дати дозвіл Здолбунівській міській раді на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки в ліцензованих організаціях.



3. Розробити детальний план території на земельну ділянку, що підлягає продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону загальною площею 150 квадратних метрів (0.0150 гектара) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі яка розташована в районі перехрестя вулиць Назалежності та Фабрична в місті Здолбунів.



4. Здолбунівській міській раді проект із землеустрою, експертну грошову оцінку та детальний план території замовити в одній із проектних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт.



5. Фінансування робіт з розроблення проектної документації здійснити за рахунок коштів переможця земельних торгів у формі аукціону.



6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.



Міський голова Владислав СУХЛЯК