ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

24

Дата реєстрації:

21.12.2021

Проголосовано:

22.12.2021 11:45:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



Проект



від 22 грудня 2021 року № 24



Про надання дозволу громадянину Поляку



Олегу Всеволодовичу на розроблення проекту землеустрою



щодо відведення земельної ділянки в оренду для



ведення товарного сільськогосподарського виробництва



за межами села Глинськ по вулиці Лісовики



Керуючись статтями 12, 22, 33, 371, 93,124, 125, 126 Земельного кодексу України,статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду землі”, розглянувши заяву громадянина Поляка Олега Всеволодовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Глинськ по вулиці Лісовики, міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати дозвіл громадянину Поляку Олегу Всеволодовичу, який проживає в селі Глинськ по вулиці Семиграни, 14 на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду, терміном на 7 років, орієнтовною площею 2,4 гектара, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Глинськ по вулиці Лісовики, за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення, що не підлягали паюванню (несільськогосподарські угіддя - під господарськими будівлями і дворами).



2. Громадянину Поляку Олегу Всеволодовичу замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в одній із сертифікованих землевпорядних організацій та представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .



4. Хід виконання даного рішення перевірити в червні 2022 року.



Міський голова Владислав СУХЛЯК