ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

25

Дата реєстрації:

21.12.2021

Проголосовано:

22.12.2021 11:47:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



Проект



від 22 грудня 2021 року № 25



Про надання дозволу громадянину Менжересу



Ярославу Юрійовичу на розроблення проекту землеустрою



щодо відведення земельної ділянки в оренду для



ведення товарного сільськогосподарського виробництва



за межами населеного пункту села Ільпінь по вулиці Залізнична, 1-а



Керуючись статтями 12, 22, 33, 371, 93,124, 125, 126 Земельного кодексу України,статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду землі”, розглянувши заяву громадянина Менжереса Ярослава Юрійовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Ільпінь по вулиці Залізнична, 1-а, міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати дозвіл громадянину Менжересу Ярославу Юрійовичу , який проживає в селі Друхів по вулиці Шкільна, 15 на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду, терміном на 25 років, орієнтовною площею 0,55 гектара, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Ільпінь по вулиці Залізнична, 1-а, за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення, що не підлягали паюванню (несільськогосподарські угіддя - під господарськими будівлями і дворами).



2. Громадянину Менжересу Ярославу Юрійовичу замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в одній із сертифікованих землевпорядних організацій та представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .



4. Хід виконання даного рішення перевірити в червні 2022 року.



Міський голова Владислав СУХЛЯК