ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

12.03.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6
Про надання згоди на передачу з балансу комунального підприємства «Здолбунівкомуненергія» Здолбунівської міської ради на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал» транспортного засобу

Без названия
ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від 16 березня 2022 року                                                                 № __
 
Про надання згоди на передачу
з балансу комунального підприємства «Здолбунівкомуненергія» Здолбунівської міської ради на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал»
транспортного засобу
 
Керуючись статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши листи комунального підприємства «Здолбунівкомуненергія» Здолбунівської міської ради від 18.02.2022 №09-259 та комунального підприємства «Здолбунівводоканал» від 21.02.2022 №02/3-114-03, Здолбунівська міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Надати згоду на передачу транспортного засобу ВАЗ 21114 хетчбек, 2007 року випуску, державний номерний знак ВК6021НК з балансу комунального підприємства «Здолбунівкомуненергія» Здолбунівської міської ради на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал».
2. Балансоутримувачам утворити комісію з приймання-передавання майна та в установленому законодавством порядку здійснити передачу транспортного засобу.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).
 
 
Міський голова                                                                          Владислав СУХЛЯК