ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

15.04.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 7
Про деякі питання оренди комунального майна Здолбунівської міської територіальної громади в умовах воєнного стану

 
                                                                                                 проект
ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від 15 квітня 2022 року                                                                №
 
Про деякі питання оренди
комунального майна Здолбунівської
міської територіальної громади в умовах
воєнного стану
 
Керуючись статтями 25,26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», пунктом 129.1. Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, враховуючи Указ Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», та беручи до уваги, що в закладах освіти не проводиться очний навчально-виховний процес, Здолбунівська міська рада
В И Р І Ш И Л А:
  1. Звільнити від сплати орендної плати орендарів, які використовують майно закладів освіти (окрім приміщень котелень), що перебувають у комунальній  власності Здолбунівської міської територіальної громади, на період з 01.03.2022 року і до моменту припинення воєнного стану.
  2. Підставою для звільнення від орендної плати є наказ балансоутримувача комунального майна Здолбунівської міської  громади, прийнятий на підставі звернення орендаря та цього рішення.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).
 
Міський голова                                                                      Владислав СУХЛЯК