ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

04.08.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23
Про визначення органу реєстрації у сфері декларування та реєстрації місця проживання

ПРОЄКТ

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                                     восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 від 10 серпня 2022 року                                                                    №
 
Про визначення органу реєстрації у сфері декларування та реєстрації місця проживання
 
            На підставі ст. 26 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про адміністративні послуги», «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2022 № 265 «Деякі питання декларування і реєстрації місця проживання та ведення реєстрів територіальних громад», розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 р. № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри адміністративних послуг», Здолбунівська міська рада
 
В И Р ІШ И Л А:
1.      Визначити відділ забезпечення надання адміністративних послуг Здолбунівської міської ради органом реєстрації у сфері декларування та реєстрації місця проживання фізичних осіб відповідно до Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні».
2.      Орган реєстрації здійснює:
2.1.   формування та ведення реєстру Здолбунівської міської територіальної громади;
2.2.   реєстраційні дії та внесення інформації за результатами їх вчинення до реєстру Здолбунівської міської територіальної громади;
2.3.   передачу інформації про реєстраційну дію до відомчої інформаційної системи з подальшим внесенням інформації до Єдиного державного демографічного реєстру.
3.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики та врегулювання конфлікту інтересів (голова Висоцький Ю.О.).
 
Міський голова                                                                      Владислав СУХЛЯК