ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

8

Дата реєстрації:

16.05.2022

Проголосовано:

18.05.2022 10:22:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 8




Без названия 

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                     восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 від 18 травня 2022 року                                                                        №

 

Про надання згоди на  прийняття у комунальну

власність Здолбунівської міської територіальної

громади захисної споруди цивільного захисту –

протирадіаційного укриття

 

Керуючись статтею 78 Господарського кодексу України, статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист  регіонального  відділення Фонду державного майна України  по Рівненській та Житомирській областях від 14.03.2022 №05-03-0780, протоколу засідання комісії по питанню прийняття у комунальну власність Здолбуніської міської територіальної громади захисної споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття, що розташоване у місті Здолбунів по вулиці Незалежності, 49 від 27.04.2022, Здолбунівська міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади захисної споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття, що розташоване у місті Здолбунів по вулиці Незалежності, 49, яке під час приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Здолбунівське хлібоприймальне підприємство» (код ЄДРПОУ 00955809).

  2. Закріпити на праві господарського відання та передати на баланс  захисну споруду цивільного захисту – протирадіаційне укриття  комунальному підприємству «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради Рівненської області.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).


 

 

Міський головаВладислав СУХЛЯК