ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

16.05.2022

Проголосовано:

18.05.2022 10:33:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14




Проєкт



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                     восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18 травня  2022 року                                                                        №







Про розроблення детального плану території по вул. Лісовій, в с. П'ятигори Рівненської області для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  

        Керуючись  статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 17 Закону України «Про основи містобудування»,  статтями 10, 16, 19, 20, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», пунктом 34, 35 Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної діяльності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926, ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території» та розглянувши заяву громадянина Нестерчука Мирослава Юрійовича, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Розробити детальний план  території на земельну  ділянку загальною площею 0,4 га (кадастровий номер 5622685300:02:001:0461) з цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства, розташовану по вулиці Лісовій, в селі П’ятигори Рівненського району Рівненської області, з метою зміни цільового призначення для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

2. Замовником на розроблення детального плану території є відділ з питань містобудування, архітектури і цивільного захисту населення  Здолбунівської міської ради.

3. Фінансування робіт з розроблення детального плану території здійснити за рахунок коштів громадянина Нестерчука Мирослава Юрійовича – власника земельної ділянки відповідно до абзацу другого частини другої статті 10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4. Відділу з питань містобудування, архітектури і цивільного захисту населення  Здолбунівської міської ради забезпечити:

-  оприлюднення цього рішення згідно з чинним законодавством;

-  оформлення вихідних даних на розробку детального плану території;

-  розроблення детального плану території;

- проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті детального плану території відповідно до чинного законодавства України.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

 

Міський голова                                                                    Владислав  СУХЛЯК