ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

04.08.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42
Про затвердження проекту землеустрою щодо передачі у власність шляхом викупу земельної ділянки та звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та продаж вказаної земельної ділянки громадянці Ігнатюк Ірині Олександрівні

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

від 10 серпня 2022 року № 42

Про затвердження проекту землеустрою щодо передачі у власність шляхом викупу земельної ділянки та звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та продаж вказаної земельної ділянки громадянці Ігнатюк Ірині Олександрівні

Керуючись статтями 12, 127, 128 Земельного кодексу України , статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” , розглянувши заяву громадянки Ігнатюк Ірини Олександрівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність шляхом викупу та експертної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці 2 Лютогов місті Здолбунів та звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо передачі у власність шляхом викупу земельної

ділянки, кадастровий номер 5622610100:00:006:0947, загальною площею 290 квадратних метрів (0,0290 гектара), несільськогосподарського призначення громадянці Ігнатюк Ірині Олександрівні для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці 2 Лютогов місті Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.

2. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, кадастровий номер 5622610100:00:006:0947, несільськогосподарського призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці 2 Лютогов місті Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.

3. Затвердити оціночну вартість земельної ділянки в сумі 46052 (сорок шість тисяч п’ятдесят дві) гривні на підставі експертної грошової оцінки (висновок експерта про оціночну вартість від 20.07.2022).

4. Продати земельну ділянку кадастровий номер 5622610100:00:006:0947 загальною площею 290 квадратних метрів (0,0290 гектара) вартістю 46052 (сорок шість тисяч п’ятдесят дві) гривні громадянці Ігнатюк Ірині Олександрівні для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці 2 Лютогов місті Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.

5. Доручити Здолбунівському міському голові укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки.

6. Громадянці Ігнатюк Ірині Олександрівні виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до статті 91 Земельного кодексу України.

7. Громадянці Ігнатюк Ірині Олександрівні сплатити 100 % вартості земельної ділянки до підписання договору купівлі-продажу.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

9. Забезпечити контроль щодо виконання даного рішення до 01.01.2023.

Міський голова Владислав СУХЛЯК