ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

8

Дата реєстрації:

20.06.2022

Проголосовано:

22.06.2022 10:31:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 8


ПРОЕКТ



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 червня 2022 року                                                                 № ____

 

Про надання дозволу на створення

вуличного комітету «Чиста вода»

 

Керуючись статтями 14, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 3,9,14,15,17 Закону України «Про органи самоорганізації населення», враховуючи ініціативу жителів вулиць Шевченка, Набережна, Центральна села Глинськ Рівненського району Рівненської області, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Надати дозвіл на створення органу самоорганізації населення – вуличного комітету «Чиста вода».

2. Визначити, що діяльність органу самоорганізації населення – вуличний комітет «Чиста вода» розповсюджується на територію вулиць Шевченка, Набережна, Центральна села Глинськ Рівненського району Рівненської області.

3. Визначити, що основними напрямками діяльності вуличного комітету «Чиста вода» є:

3.1. Створення умов для участі жителів у вирішенні питань місцевого значення у межах Конституції України та законів України.

3.2. Задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів через сприяння у наданні їм відповідних послуг.

3.3. Залучення жителів до участі у здійсненні завдань та функцій місцевого самоврядування.

4. Надати вуличному комітету «Чиста вода» такі повноваження:

4.1. Представлення інтересів жителів у Здолбунівській міській раді та її виконавчих органах.

4.2. Внесення у встановленому порядку пропозиції до проектів місцевих програм соціально-економічного і культурного розвитку відповідних адміністративно-територіальних одиниць та проектів місцевого бюджету.

4.3. Здійснення контролю за якістю надаваних громадянам, які проживають у жилих будинках на території діяльності органу самоорганізації населення, житлово-комунальних послуг.

4.4.Вирішення питань водопостачання.

4.5.Розгляд звернень громадян, ведення прийому громадян з питань віднесених до повноважень органу саморганізації населення.

4.6. Ведення обліку громадян за віком, місцем роботи чи навчання, які мешкають у межах території діяльності органу самоорганізації населення.

4.7. Інформування громадян про діяльність органу самоорганізації населення, організація обговорення проектів його рішень з найважливіших питань.

5.Для вирішення питання водопостачання передати в оперативне управління вуличному комітету «Чиста вода»  будівлю башні в селі Глинськ по вулиці Центральна, 7а після легалізації органу саморганізації населення в установленому порядку.

  6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).

 

 

 Міський голова                                                                       Владислав СУХЛЯК