ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 59

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ПРОЕКТ

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 10 серпня 2022 року № ____

Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність майна від Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX)

Керуючись статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указом Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), затвердженим Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), враховуючи Положення про Здолбунівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Здолбунівської міської ради, затверджене рішенням Здолбунівської міської ради 18.12.2020 № 34, відповідно до Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації USAID програми «Мріємо та діємо» затвердженого рішенням Здолбунівської міської ради від 30.06.2021 №431 «Про укладання Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації USAID програми «Мріємо та діємо», Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність майна, яке надається в рамках програми «Мріємо та діємо», що виконується Радою міжнародних гуманітарних досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на території Здолбунівської міської територіальної громади, згідно переліку, що додається.
  2. Визначити балансоутримувачем цього майна Здолбунівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Здолбунівської міської ради.
  3. Здолбунівському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Здолбунівської міської ради використовувати отримане майно для надання допомоги населенню та внутрішньо-переміщеним особам.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).

Міський голова Владислав СУХЛЯК