ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

26

Дата реєстрації:

20.06.2022

Проголосовано:

22.06.2022 10:44:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 26


 Без названия

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                     сьоме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                                  Проект

від 22 червня 2022 року                                                                               № 26

 

Про включення до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі аукціону

 

           Керуючись статями 12, 22, 122, 134 Земельного  кодексу  України, статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши доповідну записку начальника відділу з питань землекористування Здолбунівської міської ради Данилюка Олександра Григоровича щодо включення до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі аукціону для рибогосподарських потреб земельну ділянку площею 2,12 гектара, кадастровий номер 5622682800:00:002:0532 на території Здолбунівської міської ради (Копитківського старостинського округу) міська рада                                           

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Включити до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку в оренду терміном на 35 (тридцять п’ять) років кадастровий номер 5622682800:00:002:0532 загальною площею 2,12 гектара для рибогосподарських потреб (КВЦПЗ 10.07) за межами села Копиткове на території Копитківського старостинського округу Здолбунівської міської територіальної громади за рахунок земель запасу.

2. Проект із землеустрою розробити в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт та представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

 

 Міський голова                                                                          Владислав СУХЛЯК