ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

20.06.2022

Проголосовано:

22.06.2022 10:55:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39




ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                     восьме скликання

                                                                                                                      Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 22  червня  2022  року                                                                                       № 39   

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» для  розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для обслуговування КТП-78)  (14.02) в місті Здолбунів

 

          Керуючись статтями 12,93,124,125,126 Земельного  Кодексу  України, статтею 26  Закону  України  “Про  місцеве  самоврядування  в  Україні“, Законом України  „Про оренду землі”,  розглянувши клопотання Приватного акціонерного товариства «Рівнеобленерго» про передачу земельної ділянки в оренду   для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для обслуговування КТП-78) (14.02) в місті Здолбунів, Здолбунівська  міська  рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії ( для обслуговування КТП-78) (14.02) в місті Здолбунів.

2. Передати  Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» земельну ділянку загальною площею  30 квадратних метрів (0,0030 га) кадастровий номер 5622610100:00:002:0106 в  оренду терміном на 5 (п’ять) років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для обслуговування КТП-78)  (14.02) в місті Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської територіальної громади.

3. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» встановити орендну плату за використання земельної ділянки   в розмірі 12%  від нормативної грошової оцінки земель.

            4. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» земельну ділянку  використовувати за цільовим  призначенням.

5. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі, з подальшою реєстрацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

            7.    Забезпечити контроль щодо  виконання рішення до 01.09.2022.

 Міський голова                                                                           Владислав СУХЛЯК