ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

45

Дата реєстрації:

22.06.2022

Проголосовано:

22.06.2022 11:32:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 45


ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 червня 2022 року                                                                 № ____

 

 







Про надання згоди на прийняття на баланс Здолбунівської дитячо-юнацької спортивної школи Здолбунівської міської ради закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво  спортивного залу дитячо-юнацької школи  Здолбунівської районної ради Рівненської області  в м. Здолбунів, вул. Паркова»

 
 

 

 

Керуючись статтями 327, 328 Цивільного кодексу України, статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення департаменту з питань будівництва та архітектури  Рівненської обласної державної адміністрації від 20.01.2022 № 107/2022 щодо необхідності винесення на розгляд сесії міської ради питання прийняття у власність громади  закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво спортивного залу                       дитячо-юнацької школи Здолбунівської районної ради Рівненської області в                                  м. Здолбунів, вул. Паркова»  на суму 41 416 400,00 гривень, беручи до уваги сертифікат №ІY122211224917 Державної інспекції архітектури та містобудування України  про відповідність закінченого будівництвом об’єкта: «Будівництво спортивного залу дитячо-юнацької школи Здолбунівської районної ради Рівненської області в м. Здолбунів, вул. Паркова», Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

            1. Дати згоду на прийняття в комунальну власність та на баланс  Здолбунівської дитячо-юнацької спортивної школи Здолбунівської міської ради закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво спортивного залу                        дитячо-юнацької школи Здолбунівської районної ради Рівненської області в               м. Здолбунів, вул. Паркова» на суму 41 416 400,00 гривень.

            2.  Утворити та затвердити новий склад комісії для проведення приймання-передачі закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво спортивного залу дитячо-юнацької школи Здолбунівської районної ради Рівненської області в м. Здолбунів, вул. Паркова» , що додається.

            3. Доручити комісії провести приймання-передачу закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво спортивного залу дитячо-юнацької школи Здолбунівської районної ради Рівненської області в м. Здолбунів, вул. Паркова» та протягом 10 робочих днів подати на затвердження міської ради акти приймання - передачі майна.

           4. Балансоутримувачу подати зміни до переліку об’єктів комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади.

            5. Організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

              6. Визнати таким, що втратило чинність рішення Здолбунівської міської ради від 09.02.2022 № 1150 «Про утворення комісії з прийняття у комунальну

власність Здолбунівської міської територіальної громади закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво спортивного залу дитячо-юнацької спортивної школи Здолбунівської районної ради Рівненської області м.Здолбунів, вул.Паркова»

            7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).

 

 

Міський голова                                                                      Владислав СУХЛЯК