ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

26.09.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 14
Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства “Здолбунівводоканал” виконаних робіт по об`єкту “Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області”


ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від 28 вересня 2022 року                                                                 №
 
 
Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства “Здолбунівводоканал” виконаних робіт по об'єкту “Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області”  
 
Керуючись статтями 327, 328 Цивільного кодексу України, статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення департаменту з питань будівництва та архітектури  Рівненської обласної державної адміністрації від 01.08.2022 №775/22 щодо необхідності винесення на розгляд сесії  Здолбунівської міської ради питання прийняття у власність громади виконаних робіт по об'єкту “Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області”  на суму 2 573 908,00 гривень, беручи до уваги сертифікат №ІУ122220105380 Державної інспекції архітектури та містобудування України  про відповідність закінченого будівництвом об’єкта: “Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області”,  враховуючи рішення Здолбунівської міської ради від 30.09.2020 №1238 «Про делегування функцій замовника з будівництва об'єкта “Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області” департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації, Здолбунівська міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1.Дати згоду на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс  КП “Здолбунівводоканал” виконаних робіт по об'єкту “Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області” на суму 2573908,00 гривень.
 
2. Утворити та затвердити склад комісії для проведення приймання-передачі виконаних робіт по об'єкту “Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області”, що додається.
3. Доручити комісії провести приймання-передачу та подати на затвердження міської ради акти приймання - передачі.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).
 
 
Міський голова                                                                      Владислав СУХЛЯК
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Здолбунівської міської ради
від “___”__________202_р.
 
СКЛАД
комісії з приймання-передачі у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс КП “Здолбунівводоканал” виконаних робіт по об'єкту “Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області”
 
Сосюк Юрій Павлович - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих  органів ради, голова комісії
Жданюк Володимир Миколайович - головний інженер КП “Здолбунівводоканал”
   
Члени комісії:
 
Столярчук Анатолій Леонідович
 
- директор КП “Здолбунівводоканал”
 
Біндюк Наталія Олексіївна  - начальник відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань  Здолбунівської міської ради
 
Войцеховський Олександр Іванович  - депутат Здолбунівської міської ради
   
Лабік Олена Іванівна  - в.о. начальника фінансового управління Здолбунівської міської ради
Сирота Ганна Василівна  - начальник фінансово-господарського відділу, головний бухгалтер департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації (за згодою)
   
Ярусевич Андрій Ярославович  - директор департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації (за згодою)
 
 
Секретар міської ради                                                         Валентина КАПІТУЛА