ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

26.09.2022

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 26
Про продаж на аукціоні будівлі тубдиспансеру площею 99,30 кв. м (складові об’єкта: сарай, вбиральня, огорожа) та земельної ділянки площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги,20 в місті Здолбунів та затвердження стартової ціни та умов продажу

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 28 вересня 2022 року №

Про продаж на аукціоні будівлі тубдиспансеру

площею 99,30 кв. м (складові об’єкта: сарай,

вбиральня, огорожа) та земельної ділянки

площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги,20

в місті Здолбунів та затвердження стартової

ціни та умов продажу

Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432, на виконання рішення Здолбунівської міської ради від 19.05.2021 № 271 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади, що підлягають приватизації», враховуючи протокол аукціонної комісії з приватизації будівлі тубдиспансеру (складові об’єкта: сарай, вбиральня, огорожа) та земельної ділянки площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги, 20 в місті Здолбунів від 26.09.2022 № 3, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Продати на аукціоні з умовами будівлю тубдиспансеру площею 99,30 кв.м (складові об’єкта сарай, вбиральня, огорожа) та земельну ділянку площею 0,0882 га, по вулиці Княгині Ольги,20 в місті Здолбунів.
  2. Затвердити стартову ціну для продажу будівлі тубдиспансеру площею 99,30 кв.м (складові об’єкта сарай, вбиральня, огорожа) в сумі 511359 грн 00 коп (П’ятсот одинадцять тисяч триста п’ятдесят дев’ять гривень 00 коп без ПДВ) та земельну ділянку площею 0,0882 га по вулиці Княгині Ольги,20 в місті Здолбунів в сумі 133500 грн 00 коп (Сто тридцять три тисячі п’ятсот гривень 00 коп без ПДВ). Загальна сума становить 644859 грн 00 коп (Шістсот сорок чотири тисячі вісімсот п’ятдесят дев’ять гривень 00 коп без ПДВ).
  3. Затвердити умови продажу об’єкта приватизації: збереження профілю діяльності, витрати пов’язані з проведенням продажу об’єкта, зокрема оцінки об’єкта та нотаріальним оформленням договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна покласти на покупця.

4. Начальнику відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань міської ради Біндюк Н.О. протягом трьох робочих днів з дати ухвалення цього рішення опублікувати інформаційне повідомлення на офіційному вебсайті міської ради та в електронній торговій системі «Прозоро. Продажі», що додається.

5. Аукціон провести протягом 20-25 робочих днів, після публікації інформаційного повідомлення.

6. Уповноважити міського голову приймати рішення про затвердження протоколу про результати електронного аукціону, про приватизацію об’єкта шляхом викупу у випадках, передбачених частиною 8 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та укладати договір купівлі-продажу об’єкта приватизації, за результатами проведення електронного аукціону.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.), організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

Міський голова Владислав СУХЛЯК