ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

08.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 61
Про затвердження громадянину Ковалю Миколі Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж  земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Набережна, 49 в селі Новомильськ та передачу в оренду терміном на 5 ( п’ять  ) років

              
У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
восьме скликання
                                                                                                                  Проект
Р І Ш Е Н Н Я
від  19 травня  2021  року                                                                               № 61
 
Про затвердження громадянину Ковалю
Миколі Михайловичу технічної документації із
землеустрою щодо встановлення (відновлення )
меж  земельної ділянки в натурі(на місцевості)
для будівництва та обслуговування житлового
будинку, господарських будівель та споруд по
вулиці Набережна, 49 в селі Новомильськ та передачу
в оренду терміном на 5 ( п’ять  ) років
 
          Керуючись статтями 12, 124, 125, 126 Земельного  кодексу  України,  статтею 26  Закону  України  “Про  місцеве  самоврядування  в  Україні“, Законом України „Про оренду землі”, розглянувши заяву громадянина  Коваля Миколи Михайловича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж  земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Набережна, 49 в селі Новомильськ та передачу її в оренду терміном на 5 (п’ять  ) років, міська  рада
 
В И Р І Ш И Л А:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж  земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Набережна, 49 в селі Новомильськ.
2. Передати громадянину Ковалю Миколі Михайловичу, який проживає в селі Новомильськ по вулиці Набережна, 49  земельну ділянку загальною площею  2169 квадратних метрів (0,2169 га) кадастровий номер 5622682800:01:001:0560  в  оренду терміном на 5 ( п’ять ) років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Набережна, 49 в селі Новомильськ за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.
3. Громадянину Ковалю Миколі Михайловичу встановити орендну плату за використання земельної ділянки  в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земель населеного пункту Новомильськ.
         4. Громадянину Ковалю Миколі Михайловичу земельну ділянку  використовувати за цільовим  призначенням.
5. Громадянину Ковалю Миколі Михайловичу посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
7. Забезпечити контроль щодо  виконання рішення до 01.07.2021.
 
 
Міський голова                                                                        Владислав СУХЛЯК