ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

38

Дата реєстрації:

04.08.2022

Проголосовано:

10.08.2022 12:09:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    7
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    6
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 38




ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

                                                                                                                                      ПРОЕКТ

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                                                             

від 10 серпня   2022 року                                                                                             №39

 

Про передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення товариству з обмеженою відповідальністю «Ют Агро зерно»

 

Керуючись статтями 12, 20, 122, пунктами 21, 24, 27, 28 розділу X Перехідних положень Земельного кодексу України , Законом України «Про правовий режим воєнного стану», пунктом  34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», розділом VIII Прикінцевих положень  Закону України «Про оренду землі»,  Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Ют Агро зерно» про надання земельної ділянки в оренду терміном на 11 (одинадцять) місяців  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Копиткове Здолбунівської міської територіальної громади, Здолбунівська  міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Передати товариству з обмеженою відповідальністю «Ют Агро зерно» земельну  ділянку кадастровий номер 5622682800:00:001:0349 загальною площею  2,7200 га  в оренду терміном на 11 (одинадцять) місяців для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Копиткове Здолбунівської міської територіальної громади.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ют Агро зерно» встановити орендну плату за використання земельної ділянки  в розмірі 8 % від нормативної грошової оцінки.

            3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ют Агро зерно» земельну ділянку  використовувати за цільовим  призначенням.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ют Агро зерно»посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

6. Забезпечити контроль щодо  виконання рішення до 01.09.2022.

 

Міський голова                                                                                Владислав СУХЛЯК