ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

26.09.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36
Про передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення товариству з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп»


ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
                                                                                                                                              Проект
Р І Ш Е Н Н Я
                                                                                                                                             
від 28 вересня  2022 року                                                                                       №  36
 
Про передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення товариству з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп»
 
Керуючись статтями 12, 20, 122, пунктами 21, 24, 27, 28 розділу X Перехідних положень Земельного кодексу України , Законом України «Про правовий режим воєнного стану», пунктом  34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп» про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Копиткове Здолбунівської міської територіальної громади та передачу земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) місяців для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, Здолбунівська  міська рада 
ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити технічну документацію щодо інвентаризації земельної ділянки
сільськогосподарського призначення загальною площею  3,4787 га для передачі земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп»  в оренду терміном на 7 (сім) місяців  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Копиткове Здолбунівської міської територіальної громади.
  1. Передати товариству з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп»  земельну

ділянку кадастровий номер 5622682800:00:007:0052 загальною площею  3,4787 га  в оренду терміном на 7 (сім) місяців для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Копиткове Здолбунівської міської територіальної громади.
3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп» виготовити агрохімічний паспорт земельної ділянки кадастровий номер 5622682800:00:007:0052 загальною площею  3,4787 га   для укладення договору оренди земельної ділянки.
4.Товариству з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп»  встановити орендну плату за використання земельної ділянки  в розмірі 8 % від нормативної грошової оцінки.
            5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп»  земельну ділянку  використовувати за цільовим  призначенням.
6. Товариству з обмеженою відповідальністю «Акріс Агро Груп»  посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
8. Забезпечити контроль щодо  виконання рішення до 01.12.2022.
 
Міський голова                                                                                Владислав СУХЛЯК