ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

01.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Провстановлення надбавки, порядку преміювання та надання матеріальних допомог міському голові Сухляку В.О.

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А

Здолбунівська міська рада Рівненської області

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 02 листопада 2022 року №

Провстановлення надбавки,

порядку преміювання та

надання матеріальних допомог

міському голові Сухляку В.О.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самовряду-вання», постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», Положенням про преміювання, надання матеріальної допомоги та допомоги на оздоровлення працівникам Здолбунівської міської ради, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 23.06.2021 №197, на термін повноважень міського голови, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1.Встановити міському голові надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 (п’ятдесят) відсотків посадового окладу з врахуванням надбавки за ранг та вислугу років в межах затвердженого фонду оплати праці.

2.Не проводити щомісячно преміювання міського голови.

3.Надавати міському голові допомогу на оздоровлення при наданні чергової відпустки в розмірі середньомісячної заробітної плати.

4.Надавати міському голові один раз на рік матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі посадового окладу.

5.Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від
30 червня 2021 року № 429.

6. Головному бухгалтеру зробити відповідні перерахунки заробітної плати міського голови з 01.03.2022 року на підставі даного рішення.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету, фінансів, податків, соціально-економічного розвитку та реалізації державної регуляторної політики (голова Л. Бабак).

Міський голова Владислав СУХЛЯК