ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

25.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про внесення змін до місцевих цільових програм

проєкт

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                                     восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 від 25 листопада  2022 року                                                                      №
 
                                                               
Про внесення змін до місцевих
цільових програм
 
 
 
Керуючись статтею 91 Бюджетного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист  комунального підприємства «Здолбунівське», Здолбунівська міська рада
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
 
1. Внести зміни в додаток  3 до Програми благоустрою Здолбунівської міської територіальної громади на 2022 рік, затвердженої рішенням Здолбунівської міської ради від 22 грудня 2021 року № 1017 (Додаток 1), виклавши його у новій редакції, згідно з  додатком 1. 
 
2. Внести зміни в додаток 3 до Програми розвитку Здолбунівської міської територіальної громади  та підтримки комунальних підприємств на 2022 рік, затвердженої рішенням Здолбунівської  міської ради від 22 грудня 2021 року № 1017 (Додаток 3), виклавши його  у новій  редакції, згідно з  додатком 2.
 
3. Внести зміни в додаток 3 до Програми розвитку міжнародного та міжрегіонального співробітництва, організації та проведення конкурсів, проектів розвитку Здолбунівської міської територіальної громади на 2022 рік, затвердженої рішенням Здолбунівської  міської ради від 22 грудня 2021 року № 1017 (Додаток 12), виклавши його  у новій  редакції, згідно з  додатком 3.
 
4. Внести зміни в додаток 3 до Програми забезпечення  депутатської діяльності депутатів  Здолбунівської міської ради   на  2022 рік, затвердженої рішенням Здолбунівської  міської ради від 22 грудня 2021 року № 1017 (Додаток 8), виклавши його  у новій  редакції, згідно з  додатком 4.
 
5. Внести зміни в додаток 3 до Програми розроблення  містобудівної документації Здолбунівської міської територіальної громади на 2022 рік,  затвердженої рішенням Здолбунівської  міської ради від 22 грудня 2021 року № 1017 (Додаток 9), виклавши його  у новій  редакції, згідно з  додатком 5.
 
6. Внести зміни в додаток 3 до Програми капітальних ремонтів житлового фонду Здолбунівської міської територіальної громади на 2022 рік, затвердженої рішенням Здолбунівської  міської ради від 22 грудня 2021 року № 1017 (Додаток 5), виклавши його  у новій  редакції, згідно з  додатком 6.
    
7. Внести зміни в додаток  3 до Програми розроблення  земельної документації   Здолбунівської міської територіальної громади на  2022 рік, затвердженої рішенням Здолбунівської міської ради від 22 грудня 2021 року № 1017 (Додаток 10), виклавши його  у новій редакції, згідно з додатком 7.
 
8. Внести зміни в додаток  3 до Програми забезпечення надійної та безперебійної експлуатації ліфтів міста Здолбунів на 2022 рік, затвердженої рішенням Здолбунівської міської ради від 22 грудня 2021 року № 1017 (Додаток 17), виклавши його  у новій редакції, згідно з додатком 8.
 
 9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету, фінансів, податкової політики, соціально-економічного розвитку та реалізації державної регуляторної політики (голова Бабак Л.В.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій СОСЮК.
 
 
 
Міський голова                                          Владислав СУХЛЯК
 
 
                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ
до   рішення Здолбунівської міської ради
 
«Про внесення змін до місцевих цільових програм»
                                
 
 
 Рішення підготував:
 
начальник відділу економічного
розвитку та регуляторної  політики  міської ради                                                                               
 
 
                                   Олександр  ІВАНЮК
 
 
ПОГОДЖЕНО:
 
заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
 
 
                               
                        Юрій СОСЮК
 
секретар міської ради                      Валентина КАПІТУЛА
в.о. начальника фінансового управління  міської ради
 
 
                        Олена ЛАБІК
начальник відділу організаційної роботи  та документообігу апарату міської ради
 
                
 
 
                        Володимир ДАЦЮК
 
                      
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату
міської ради
 
 
начальник відділу з питань комунального господарства, благоустрою та екології  міської ради
 
 
                       Світлана ГЕРАСИМЮК
 
                     
                       Петро ГОРОШКО