ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

41

Дата реєстрації:

26.09.2022

Проголосовано:

28.09.2022 11:54:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 41





ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

 

                   Р І Ш Е Н Н Я                                  Проект

від 28 вересня2022 року                                                 № 41

 

Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  постійне користуваннякомунальному підприємству «Здолбунівське»для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування(для облаштування існуючого кладовища) за межами села Ільпінь та надання дозволу комунальному підприємству «Здолбунівське» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки

 

Керуючись статтями 12,92,122,123,125,126 Земельного  кодексу України статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, враховуючи детальний план території земельної ділянки розташованої за межами населених пунктів на території Богдашівської сільської ради Здолбунівського району, з метою реконструкції існуючого кладовища із розширенням його меж, розглянувши проект із землеустрою розробленийфізичною особою – підприємцем Кісільчуком Павлом Анатолійовичемщодо  відведення земельної ділянки в постійне користуваннякомунальному підприємству «Здолбунівське» для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для облаштування існуючого кладовища) за межами  села Ільпінь,Здолбунівська міська  рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користуваннякомунальному підприємству «Здолбунівське» для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (код згідно КВЦПЗ-03-13 (для облаштування існуючого кладовища) за межами села Ільпінь, за рахунок земель запасу комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади.

2. Здолбунівській міській раді провести реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку кадастровий номер 5622680600:08:002:0610 загальною площею 2,9955 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (код згідно КВЦПЗ-03-13 (для облаштування існуючого кладовища) за межами села Ільпінь, за рахунок земель запасу комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади в порядку, визначеному законодавством.

3. Дати дозвіл комунальному підприємству «Здолбунівське» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 5622680600:08:002:0610загальною площею 29955метрів квадратних (2,9955 гектара) для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (код згідно КВЦПЗ-03-13 (для облаштування існуючого кладовища) за межами  села Ільпіньна дві земельні ділянки  відповідно до рекомендацій виїзної спільної депутатської комісії з питання про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  постійне користування комунальному підприємству  «Здолбунівське» для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для облаштування існуючого кладовища) за межами села Ільпінь, а саме, зробити поділ земельної ділянки на дві окремі земельні ділянки. Перша з яких залишається в існуючих межах кладовища загальною площею 2,8326 гектара для обслуговування кладовища, друга земельна ділянка з Пн Сх сторони в розмірах 9 метрів ширини на загальну довжину ділянки, загальна площа якої  буде становити 0.1629 гектара для земель загального користування (облаштування дороги для кругового до їзду до могил) та без перенесення існуючої огорожі.

4. Комунальному підприємству «Здолбунівське» замовити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки в одній з сертифікованих землевпорядних організацій та представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.

 5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (в.о. головиМихалевич В.В.) та членів комісії Голуба М.П., Шевчука Ю.О., Бабича М.В., а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П. та відділ з питань землекористування (начальник відділу – Данилюк О. Г.), та відділ з питань містобудування, архітектури і цивільного захисту населення (начальник відділу – Ткачук А.П.).

 

 

Міський голова                                                                           Владислав СУХЛЯК