ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

20.01.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5
Про безоплатне прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади транспортного засобу

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 січня 2023 року №_____

Про безоплатне прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади транспортного засобу

Керуючись статтями 25,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні,Законом України «Про гуманітарну допомогу», відповідно до Декларації про перелік товарів, що визнаються гуманітарною допомогою від 13.01.2023 та листа ________***з метою забезпечення соціально-економічних потреб громади (підвезення учнів до закладів освіти громади), Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс Здолбунівської міської ради транспортний засіб:автобус, марка MANA23, заводський №WMAA23ZZ74BO24102, 2004 року випуску.
  2. Провести державну реєстрацію транспортного засобу в територіальних органах з надання послуг МВС (територіальні сервісні центри МВС).
  3. Відділу бухгалтерського облікуі контролю апарату міської ради забезпечити проведення експертної оцінки та бухгалтерського обліку транспортного засобу.
  4. Після проведення державної реєстрації транспортного засобу передати його на баланс комунальному підприємству «Здолбунівське»Здолбунівської міської ради Рівненської області, ЄДРПОУ 37992989 у порядку визначеному чинним законодавством України для забезпечення підвозу учнів до закладів освіти громади.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).

Міський голова Владислав СУХЛЯК