ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

15.03.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 54
Про продовження дії договору оренди земельної ділянки громадянці Ярмолюк Ларисі Володимирівні

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 березня 2023 року № 54

Про продовження дії договору оренди земельної ділянки громадянці Ярмолюк Ларисі Володимирівні

Керуючись статтями 12, 93 Земельного кодексу України, статтею 33 Закону України „Про оренду землі ”, статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши заяву громадянки Ярмолюк Лариси Володимирівни щодо продовження дії договору оренди від 10 січня 2000 року на земельну ділянку надану для обслуговування торговельного павільйону по вулиці Заводська в місті Здолбунів, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Продовжити громадянці Ярмолюк Ларисі Володимирівні, що

проживає в місті Здолбунів по вулиці Заводська, 1 квартира 12 дію договору оренди терміном на 5 (п’ять) років на земельну ділянку кадастровий номер 5622610100:00:001:0317 площею 0,0030 гектара (30 метрів квадратних), для обслуговування торговельного павільйону в місті Здолбунів по вулиці Заводська ( договір оренди від 10 січня 2000 року) .

2. Громадянці Ярмолюк Ларисі Володимирівні встановити орендну плату за використання земельних ділянок в розмірі 10 % від нормативної грошової оцінки.

3. Громадянці Ярмолюк Ларисі Володимирівні укласти додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .

Міський голова Владислав СУХЛЯК