ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

7

Дата реєстрації:

10.02.2023

Проголосовано:

10.02.2023 09:16:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 7




Проєкт



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 10 лютого 2023 року № ______



Про придбання державних



цінних паперів у 2023 році



Керуючись вимогами частини восьмої статті 16 Бюджетного кодексу України, статтею 25, частиною першою статті 59 та частиною другою статті 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.05.2018 № 544 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів шляхом придбання державних цінних паперів» (зі змінами), з метою підтримки Державного бюджету України  в умовах воєнного стану та забезпечення ефективного використання коштів бюджету Здолбунівської міської територіальної громади, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Доручити фінансовому управлінню Здолбунівської міської ради:

    1.1. Здійснити у 2023 році придбання державних цінних паперів – облігацій внутрішньої державної позики, які випущені державою в умовах воєнного стану, на загальну суму до 5 000 000 грн.(п’ять мільйонів грн) терміном до дев`яти місяців за рахунок тимчасово вільних коштів загального фонду бюджету Здолбунівської міської територіальної громади.

    1.2. При придбанні державних цінних паперів забезпечити дотримання вимог Бюджетного кодексу України та умов Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів шляхом придбання державних цінних паперів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2018 № 544.

    1.3. Визначити на конкурсних засадах первинного дилера для придбання державних цінних паперів, укласти з ним договір про обслуговування рахунка в цінних паперах та генеральну угоду або інший відповідний договір.

    1.4. Утворити конкурсну комісію з відбору первинного дилера та затвердити її склад.

  2. Конкурсній комісії провести конкурс з відбору первинного дилера.



3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету, фінансів, податків, соціально-економічного розвитку та реалізації державної регуляторної політики (голова Л. Бабак).



Міський голова Владислав СУХЛЯК