ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

28.03.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
9. Про надання дозволу КП Здолбунівводоканал- каналізація - паркова, Калинова, Чорновола...

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 28 березня 2023 року №

Про надання дозволу Комунальному підприємству «Здолбунівводоканал на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулицям Паркова, Калинова, В’ячеслава Чорновола, Набережна, Вишнева, Сонячна, Затишна в місті Здолбунів

Керуючись статтями 12,92,123 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання комунального підприємства «Здолбунівводоканал» щодо необхідності відведення земельної ділянки для будівництва водопровідно- каналізаційної мережі по вулицям Паркова, Калинова, В’ячеслава Чорновола, Набережна, Вишнева, Сонячна, Затишна, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дати дозвіл Комунальному підприємству «Здолбунівводоканал на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,30гектарадля розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулицям Паркова, Калинова, В’ячеслава Чорновола, Набережна, Вишнева, Сонячна, Затишнав місті Здолбунів за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови Здолбунівської міської ради.

2. Проект із землеустрою замовити в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

Міський голова Владислав СУХЛЯК