ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17

Дата реєстрації:

15.03.2023

Проголосовано:

15.03.2023 11:37:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17





ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від15 березня 2023 року №










Про затвердження порядку передачі, приймання з балансу на баланс майна, що належить до комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади


Керуючись статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою ефективного управління комунальним майном,Здолбунівська міська рада



ВИРІШИЛА:




  1. Затвердити Порядок передачі, приймання з балансу на баланс майна, що належить до комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади, додається.



2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв´язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова Войцеховський О.І.)



Міський голова Владислав СУХЛЯК



ЗАТВЕРДЖЕНО



рішення Здолбунівської міської ради



від 15 березня 2023 року №



Порядок



передачі, приймання з балансу на баланс майна, що належить до комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади



1. До майна комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади, на яке поширюється дія цього порядку, належать: об’єкти нерухомості, транспортні засоби, основні засоби, в тому числі інші необоротні матеріальні активи, малоцінні необоротні матеріальні активи, нематеріальні активи, запаси (далі – Майно).



2. Передача/приймання Майна з балансу на баланс підприємств, установ та організацій комунальної власності здійснюється на безоплатній основі.



3. Ініціаторами передачі/приймання можуть бути комунальні підприємства, установи та організації, виконавчі органи міської ради.



4. Для отримання дозволу на передачу/приймання майна комунального майна суб’єкт ініціативи подає до Здолбунівської міської ради такі документи:



- клопотання на ім’я Здолбунівського міського голови з пропозицією провести передачу/приймання Майна, яке містить техніко-економічне обґрунтування доцільності приймання/передачі Майна;



- згоду юридичної особи, на баланс якої передається/приймається Майно;



- відомості про Майно, яке пропонується для передачі/приймання, за встановленими даними бухгалтерського обліку;



- відомості про відсутність (наявність) обтяжень чи обмежень стосовно Майна (об’єктів нерухомості, транспортних засобів, основних засобів), яке пропонується для передачі/приймання.



5. Пропозиції щодо визначення балансоутримувача Майна, яке отримано в рамках грантових проектів та угод подаються відділом проектної діяльності, розвитку та міжнародного співробітництва Здолбунівської міської ради



6. Передача з балансу на баланс та прийняття на баланс Майна, може здійснюватися на підставі рішення виконавчого комітету міської ради або рішення міської ради.



6.1. На підставі рішення виконавчого комітету міської ради здійснюється:



– передача/прийняття з балансу на баланс основних засобів вартістю до 20 тисяч гривень, необоротних матеріальних активів, малоцінних необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів, запасів.



6.2. На підставі рішення міської ради здійснюється:



– передача/прийняття з балансу або на баланс об’єктів нерухомості, транспортних засобів основних засобів вартістю більшою 20 тисяч гривень.



7.Передача здійснюється в місячний термін з дня прийняття рішення про передачу.



8. Комісію з передачі/приймання Майна створює сторона, яка приймає комунальне майно.



9. Передача оформляється актом приймання-передачі, який складається у трьох примірниках, по одному примірнику для кожної із сторін передачі/приймання Майна, а третій примірник надається до відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань Здолбунівської міської ради.



Секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА