ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

12.04.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33
33. Про надання дозволу на оренду громадянці Заяць Тетяні Михайлівні

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н ЯПроект

від 12 квітня 2023 року № 33

Про надання дозволу громадянці Заяць Тетяні Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в селі Глинськ по вулиці Набережна, 24Б за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади

Керуючись статтями 12, 36, 93, 116, 125 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України „Про оренду землі ”, розглянувши заяву громадянки Заяць Тетяни Михайлівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в селі Глинськ по вулиці Набережна, 24Б Здолбунівської міської територіальної громади, та враховуючи пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дати дозвіл громадянці Заяць Тетяні Михайлівні яка зареєстрована в селі Глинськ по вулиці Набережна, 18 на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,17 гектара в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в селі Глинськ по вулиці Набережна, 24Б, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.
  2. Громадянці Заяць Тетяні Михайлівні замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в одній із сертифікованих землевпорядних організацій та представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
  4. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.11.2023.

Міський голова Владислав СУХЛЯК