ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

12.04.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37
37. Інвентаризація дозвіл Федосов

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 12 квітня 2023 року № 37

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності

Керуючись статями 12, 83, 122 Земельного кодексу України, пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про землеустрій», статті 21 Закон України «Про Державний земельний кадастр» пунктами 1, 8 Порядку проведення інвентаризації земель, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 року № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» та з метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель та визначення якісного стану земельних ділянок, їх меж, розміру, складу угідь, а також розглянувши заяву громадянина Федосова Юрія Володимировича, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності загальною площею 0,25 гектара земель водного фонду за межами села Глинськ на території Здолбунівської територіальної громади.

2. Здолбунівській міській раді замовити технічну документацію із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки в одній із сертифікованих землевпорядних організацій та представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

Міський голова Владислав СУХЛЯК