ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

17.05.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
11. Про встановлення партнерства та співробітництва між гміною і містом Пелплін (Республіка Польща) та Здолбунівською міською територіальною громадою (Україна)

Проєкт

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 17 травня 2023 року №

Про встановлення партнерства та співробітництва між гмінами і містами Пелплін та Белжиці (Республіка Польща) та Здолбунівською міською територіальною громадою (Україна)

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», договором між Україною і Республікою Польщею про добросусідство, дружні відносини і співробітництво від 18.05.1992 ( набуття чинності 30.12.1992), за погодженням з постійними комісіями, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Встановити партнерську співпрацю між гмінами і містами Пелплін та Белжиці ( Республіка Польща) та Здолбунівською міською територіальною громадою ( Україна), яка полягає в ініціюванні та підтримці взаємних контактів у галузях, а саме:
  1. співорганізація та співучасть у соціальних, економічних, громадських, освітніх, спортивних заходах;
  2. напрацювання та реалізація спільних проектів;
  3. підтримка зустрічей дітей та молоді, представників громадських організацій, професійних груп, творчих колективів та інших осіб, які представляють громаду;
  4. обмін загальною інформацією, зокрема про діяльність місцевих органів влади, освіти, культури, просування спорту, громадської діяльності, соціальної допомоги, досвіду вирішення проблем мешканців, розвитку економіки громади.

2. Детальні правила співпраці прописати в окремому договорі.

3. Уповноважити Здолбунівського міського голову Владислава СУХЛЯКА підписати договір, а також представляти Здолбунівську міську територіальну громаду під час офіційних розмов та встановлення співпраці з гмінами і містами Пелплін та Белжиці ( Республіка Польща).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики та врегулювання конфлікту інтересів (голова Юрій ВИСОЦЬКИЙ) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія СОСЮКА.

Міський голова Владислав СУХЛЯК


АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до проєкту рішення Здолбунівської міської ради

«Про встановлення партнерства та співробітництва між гміною і містом Пелплін (Республіка Польща) та Здолбунівською міською територіальною громадою (Україна)»

Проєкт рішення підготував:

начальник відділу проектної діяльності, розвитку та міжнародного співробітництва міської ради Марія ОРЛОВА

ПОГОДЖЕНО:

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
секретар міської ради
Юрій СОСЮК
Валентина КАПІТУЛА
начальник відділу організаційної роботи та документообігу апарату міської ради Володимир ДАЦЮК
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради Світлана ГЕРАСИМЮК
уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції в Здолбунівській міській раді та її виконавчих органів Тетяна ФЕСЮК