ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

17.05.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12
12. Про погодження Договору про співпрацю між містом Маршалтаун (Сполучені Штати Америки) та Здолбунівською міською радою

Проєкт

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 17 травня 2023 року №

Про погодження Договору про співпрацю між містом Маршалтаун (Сполучені Штати Америки) та Здолбунівською міською радою

Керуючись статтями 26, 35, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», угодою про наміри між Здолбунівською міською територіальною громадою та DAI Global LLC щодо Проєкту USAID “Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування” (“ГОВЕРЛА”), враховуючи лист від міського голови Маршалтаун Джоела Гріна від 16 березня 2023 року, за погодженням з постійними комісіями, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Погодити Договір про співпрацю між містом Маршалтаун (Сполучені Штати Америки) та Здолбунівською міською радою, додається.
  2. Уповноважити Здолбунівського міського голову Владислава СУХЛЯКА підписати договір, зазначений в п.1 цього рішення, а також представляти Здолбунівську міську територіальну громаду під час офіційних розмов та встановлення співпраці з містом Маршалтаун (Сполучені Штати Америки).
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики та врегулювання конфлікту інтересів (голова Юрій ВИСОЦЬКИЙ) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія СОСЮКА.

Міський голова Владислав СУХЛЯК