ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

07.06.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
9. Про затвердження акту передечі КНС

ПРОЕКТ

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 07 червня 2023 року № ___

Про затвердження акту приймання-передачі об’єкта «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області»

Керуючись статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення Здолбунівської міської ради від 17.05.2023 № 1617 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал» Здолбунівської міської ради закінченого реконструкцією об'єкту «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області», Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити акт приймання-передачі об’єкта «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області» , що додається.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).

Міський голова Владислав СУХЛЯК