ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

05.07.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
1. Про стан та перспективи володіння, користування та розпорядження комунальним майном

Проект

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 05 липня 2023 року № ____

Про стан та перспективи володіння,

користування та розпорядження комунальним

майном в Здолбунівській міській територіальній

громаді

Керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію начальника відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань міської ради Наталії БІНДЮК, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Інформацію начальника відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань міської ради Наталії БІНДЮК «Про стан та перспективи володіння, користування та розпорядження комунальним майном в Здолбунівській міській територіальній громаді» взяти до відома (інформація додається).
  2. Відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань Здолбунівської міської ради:
    2.1. Здійснювати оперативний облік нерухомого майна комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади на основі матеріалів інвентаризації майна, забезпечити контроль за його використанням, збереженням.
    2.2. Забезпечити дотримання установленого міською радою порядку при списанні та передачі з балансу на баланс комунального майна, яке закріплено за комунальними підприємствами, організаціями та установами на праві господарського відання або оперативного управління.
    2.3. Проводити роботу щодо виявлення та прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади об’єктів безхазяйного майна та відумерлої спадщини.
    2.4. Забезпечити державну реєстрацію у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно таких об’єктів нерухомого майна: гараж за адресою м.Здолбунів, вул. Княгині Ольги, 49, будівля гаража за адресою: м. Здолбунів, вул. Василя Жука,1, станції швидкої допомоги за адресою: м. Здолбунів, вул. Тиха, 17, будівлі Богдашівської сільської бібліотеки, за адресою: с. Богдашів, вул. Тараса Шевченка, 6
    2.5. Вжити заходів щодо здійснення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно комунальної власності, похідних від права власності - права оперативного управління, права господарського відання до 01.09.2023.
    2.6. Розробити та подати на затвердження Здолбунівської міської ради Методику розрахунку орендної плати за комунальне майно до 01.10 2023.
    2.7. Спільно з керівниками підприємств, установ, закладів, що перебувають у комунальній власності Здолбунівської міської територіальної громади вжити заходів щодо оформлення права постійного користування земельними ділянками, які знаходяться під об’єктами нерухомого комунального майна.
    2.8. Вести облік вільних приміщень, що пропонуються для передачі в орендне користування.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.)..

Міський голова Владислав СУХЛЯК