ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

12.04.2023

Проголосовано:

12.04.2023 10:42:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16



Проєкт



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 12 квітня 2023 року №



Про внесення змін в рішення



Здолбунівської міської ради



Рівненської області від 03 лютого



2021року № 136 «Про розроблення



детального плану території»



Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» з врахуванням частини 3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», рішенням Здолбунівської міської ради від 10 жовтня 2007 року №548 «Про затвердження генерального плану забудови земельних ділянок під індивідуальну забудову в м.Здолбунів (район вул. 8 Березня), враховуючи заяву Андрушка Максима Володимировича та отриману інформацію від Департаменту екології та природних ресурсів Рівненської ОДА №567/0/23 від 03.04.2023 року з метою приведення у відповідність назви містобудівної документації місцевого рівня «Детальний план території на земельну ділянку, що підлягає продажу на земельному аукціоні для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної та іншої промисловості по вулиці 8 Березня в межах міста Здолбунів» до чинного містобудівного законодавства України, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Внести зміни в пункт 1 рішення Здолбунівської міської ради від 03 лютого 2021 року №136 в частині площі розроблення детального плану території, і викласти його у наступній редакції:

    «Розробити детальний план території на земельні ділянки, у т. ч. що підлягають продажу на земельному аукціоні, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної та іншої промисловості по вулиці 8 Березня в межах міста Здолбунів».

  2. Внести зміни в пункт 2 рішення Здолбунівської міської ради від 03 л

    лютого 2021 року №136і викласти його у наступній редакції: «Фінансування робіт з виготовлення детального плану території проводити за рахунок власника земельної ділянки».

  3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Здолбунівської міської ради від 02 листопада 2022 року №1366.



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.



Міський голова Владислав СУХЛЯК