ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

17.05.2023

Проголосовано:

17.05.2023 10:26:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12



Проєкт



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 17 травня 2023 року №



Про погодження Договору про співпрацю між містом Маршалтаун (Сполучені Штати Америки) та Здолбунівською міською радою



Керуючись статтями 26, 35, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», угодою про наміри між Здолбунівською міською територіальною громадою та DAI Global LLC щодо Проєкту USAID “Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування” (“ГОВЕРЛА”), враховуючи лист від міського голови Маршалтаун Джоела Гріна від 16 березня 2023 року, за погодженням з постійними комісіями, міська рада



В И Р І Ш И Л А :




  1. Погодити Договір про співпрацю між містом Маршалтаун (Сполучені Штати Америки) та Здолбунівською міською радою, додається.

  2. Уповноважити Здолбунівського міського голову Владислава СУХЛЯКА підписати договір, зазначений в п.1 цього рішення, а також представляти Здолбунівську міську територіальну громаду під час офіційних розмов та встановлення співпраці з містом Маршалтаун (Сполучені Штати Америки).

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики та врегулювання конфлікту інтересів (голова Юрій ВИСОЦЬКИЙ) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія СОСЮКА.



Міський голова Владислав СУХЛЯК