ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

05.07.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 75
75. Про надання дозволу на оренду громадянці Ніколайчук Ользі Михайлівні

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я Проект

від 05 липня 2023 року № 75

Про надання дозволу громадянці Ніколайчук Ользі Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва в межах села Новосілки за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади

Керуючись статтями 12, 36, 93, 116, 125 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України „Про оренду землі”, розглянувши заяву громадянки Ніколайчук Ольги Михайлівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва в межах села Новосілки Здолбунівської міської територіальної громади, та враховуючи пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дати дозвіл громадянці Ніколайчук Ользі Михайлівні, яка зареєстрована в селі Малий Олексин по вулиці Вереснева, 115, Рівненського району на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,31 гектара в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва в межах села Новосілки, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.
  2. Громадянці Ніколайчук Ользі Михайлівні замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду у одній із сертифікованих землевпорядних організацій та подати на розгляд та затвердження чергової сесії Здолбунівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
  4. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.12.2023.

Міський голова Владислав СУХЛЯК