ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

17.07.2023

Проголосовано:

17.05.2023 10:29:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДАПроект



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 17 травня 2023 року №










Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал» закінченого реконструкцією об'єкту «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області»


Керуючись статтями 327, 328 Цивільного кодексу України, статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації від 12.04.2023 № 456/23, беручи до уваги сертифікат № ІУ122220105380 Державної інспекції архітектури та містобудування України про відповідність закінченого будівництвом об’єкта: «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області», враховуючи рішення Здолбунівської міської ради від 30.09.2020 №1238 «Про делегування функцій замовника з будівництва об'єкта «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області» департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації», від 28.09.2022 №1310 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал» виконаних робіт по об'єкту «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області»», Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати згоду на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал» виконаних робіт по об’єкту «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області» на суму 112 973,40 грн. (Сто дванадцять тисяч дев’ятсот сімдесят три гривні 40 коп.).

  2. Прийняти у комунальну власність закінчений реконструкцією об’єкт «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області» загальною вартістю 2 686 881, 40 грн. (Два мільйони шістсот вісімдесят шість тисяч вісімсот вісімдесят одна гривня 40 коп.)



3. Утворити та затвердити склад комісії для проведення приймання-передачі закінченого об'єкту «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області», що додається.



4. Доручити комісії провести приймання-передачу закінченого об’єкту «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул.Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області» та подати на затвердження міській раді акт приймання - передачі.



5. Блансоутримувачу поставити об’єкт на баланс та забезпечити бухгалтерський облік.



6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).



Міський голова Владислав СУХЛЯК



ЗАТВЕРДЖЕНО



Рішення Здолбунівської міської ради



від 17.05.2023 № _____



СКЛАД



комісії з приймання-передачі у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал» об'єкту «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м. Здолбунів Рівненської області»










































СОСЮК

Юрій Павлович
- заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії
Члени комісії:
БІНДЮК

Наталія Олексіївна
- начальник відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань Здолбунівської міської ради
ВОЙЦЕХОВСЬКИЙ

Олександр Іванович
- депутат Здолбунівської міської ради
ДРОЗД Роман Володимирович - начальник виробничо-технічного відділу комунального підприємства «Здолбунівводоканал»
ПРОКОПЧУК

Світлана Василівна
- в.о. начальника фінансового управління Здолбунівської міської ради
СИРОТА

Ганна Василівна
- начальник фінансово-господарського відділу, головний бухгалтер департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації (за згодою)
СТОЛЯРЧУК

Анатолій Леонідович
- директор комунального підприємства «Здолбунівводоканал»
ЯРУСЕВИЧ

Андрій Ярославович
- директор департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації (за згодою)


Секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА