ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

17.05.2023

Проголосовано:

17.05.2023 10:31:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 17 травня 2023 року № ____










Про безоплатне прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади майна (товарів) від Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX)


Керуючись статтями 25,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до Грантової угоди №72012120СА00002 між Здолбунівською міською радою та Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) по проекту «Створення умов для молодіжних центрів для кращого доступу молоді до послуг», акту приймання-передачі товарів і послуг від 25.04.2023, з метою створення необхідних умов для виховання дітей та молоді, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс Здолбунівської публічної бібліотеки Здолбунівської міської ради майно (товари)згідно з додатком.

  2. Директору Здолбунівської публічної бібліотеки Здолбунівської міської ради Миронюк І.Г.:

    2.1.Взяти до уваги, що бенефіціаром вказаного майна (товарів) є Молодіжний простір при читальному залі Здолбунівської бібіліотеки-філії для дітей та юнацтва.

    2.2. Забезпечити бухгалтерський облік вказаного майна (товарів) згідно чинного законодавства.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).



Міський голова Владислав СУХЛЯК