ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

05.07.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 83
83. Про передачу земельної ділянки в постійне користування Інклюзивний центр

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 05 липня 2023 року № 83

Про передачу земельної ділянки в постійне користування комунальній установі «Здолбунівський інклюзивно-ресурсний центр» Здолбунівської міської ради Рівненської області для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови(код згідно КВЦПЗ - 03.15) по вулиці Незалежності, 64Б в місті Здолбунів

Керуючись статтями 12,92,125,126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», , розглянувши клопотання комунальної установи «Здолбунівський інклюзивно-ресурсний центр» Здолбунівської міської ради Рівненської області про передачу земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код згідно КВЦПЗ - 03.15) по вулиці Незалежності, 64Б в місті Здолбунів , Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальній установі «Здолбунівський інклюзивно-ресурсний центр» Здолбунівської міської ради Рівненської області для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код згідно КВЦПЗ - 03.15) по вулиці Незалежності, 64Б в місті Здолбунів.
  2. Передати комунальній установі «Здолбунівський інклюзивно-ресурсний центр» Здолбунівської міської ради Рівненської області земельну ділянку кадастровий номер 5622610100:10:012:0232, загальною площею 642 квадратних метрів (0,0642 гектара) в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код згідно КВЦПЗ - 03.15) по вулиці Незалежності, 64Б в місті Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.
  3. Комунальній установі «Здолбунівський інклюзивно-ресурсний центр» Здолбунівської міської ради Рівненської області:
    3.1. оформити право на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством;
    3.2. використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням;
    3.3. забезпечити зберігання межових знаків, якими відведено земельну ділянку в натурі.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
  5. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.09.2023.

Міський голова Владислав СУХЛЯК