ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

24

Дата реєстрації:

17.05.2023

Проголосовано:

17.05.2023 10:35:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання





Р І Ш Е Н Н Я Проект



від 17 травня 2023 року № 24



Про передачу земельної ділянки в оренду приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02) за межами міста Здолбунів



Керуючись статтями 12,93,124,125,126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України „Про оренду землі”, розглянувши клопотання приватного акціонерного товариства «Рівнеобленерго» про передачу земельної ділянки в оренду для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02) за межами міста Здолбунів, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02) за межами міста Здолбунів.

  2. Передати приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» земельну ділянку кадастровий номер 5622680600:10:001:0161, загальною площею 34 квадратних метрів (0,0034 гектара) в оренду терміном на 5 (п’ять) років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02) за межами міста Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.

  3. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» встановити орендну плату за використання земельної ділянки в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земель.

  4. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням.

  5. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі, з подальшою реєстрацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.



6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.



7.Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.08.2023.



Міський голова Владислав СУХЛЯК