ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

05.07.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36
36. Про розроблення детального плану території

Проєкт

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 05 липня 2023 року №

Про розроблення детального
плану території

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 10, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та розглянувши заяву громадянина Шащука Сергія Павловича про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку з метою зміни цільового призначення для розміщення об’єктів аквакультури і відпочинку та визначення планувальних обмежень, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Розробити детальний план території на земельну ділянку загальною площею 2,9837 га (кадастровий номер 5622682800:00:007:0521) для ведення особистого селянського господарства, з метою зміни цільового призначення для розміщення об’єктів аквакультури і відпочинку та визначення планувальних обмежень.
  2. Фінансування робіт з розроблення детального плану території здійснити за рахунок коштів громадянина Шащука Сергія Павловича – власника земельної ділянки.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

Міський голова Владислав СУХЛЯК