ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

9

Дата реєстрації:

07.06.2023

Проголосовано:

07.06.2023 14:15:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 9



ПРОЕКТ



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 07 червня 2023 року № ___










Про затвердження акту приймання-передачі об’єкта «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області»


Керуючись статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення Здолбунівської міської ради від 17.05.2023 № 1617 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства «Здолбунівводоканал» Здолбунівської міської ради закінченого реконструкцією об'єкту «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області», Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Затвердити акт приймання-передачі об’єкта «Реконструкція напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Нова до камери переключення в м.Здолбунів Рівненської області» , що додається.



2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).



Міський голова Владислав СУХЛЯК